PROGRAMMA KONINGSDAG 2016

09:45 uur Kinderoptocht.

Kinderoptocht; vooraf gegaan door de Valkenburger's Harmonie gaan we met versierde fietsen en steppen richting het Dorpshuis.

We verzamelen om 09:30 uur aan het eind van de Frankenburg.

Route Frankenburg, Cohortedreef, Duinzicht, Jogchtlaan, Torenvalk, Jogchtlaan, Katwijkerweg, Hoofdstraat, 't Boonrak, Marinuspoststraat, Middenweg, Castellumplein, Broekweg naar het Dorpshuis.

10:30 uur Aubade op het Dorpshuisplein.

De burgemeester neemt de aubade af in het bijzijn van de Valkenburgse gedecoreerden en alle aanwezige.

Onder begeleiding van de Harmonie worden diverse liederen gezongen.

Aansluitend gaan de burgemeester met gedecoreerden koffie drinken in het Dorpshuis.

12:00 uur Kinderrommelmarkt

Vanaf 11:30 uur wordt het Dorpshuisplein vrij gegeven voor de kinderrommelmarkt.

Tegen 14:00 uur gaan we alles opruimen en wordt de vuilcontainer op het plein geopend voor de overgebleven goederen.

Bij slecht weer komt de kinderrommelmarkt te vervallen.

13:00 uur Fietstocht.

Start van de fietstocht door Duin en Bollenstreek, georganiseerd door Oranje vereniging Katwijk aan Zee.

U krijgt bij de start op het Castellumplein een routebeschrijving en een consumptiebon.

15:00 uur Castellumpop Bingo in het Dorpshuis.

Deze Bingo is voor kinderen t/m 12 jaar, zaal open om 14:45 uur en we beginnen om 15:00 uur.

Alle prijzen voor deze kinderbingo zijn beschikbaar gesteld door Castellumpop.